e

ir. Thimo Willems

  Ingenieur Industrieel Ontwerpen

Over mij

Over mij

Hallo! Welkom op mijn portfoliowebsite. Mijn naam is Thimo Willems, Industrieel ingenieur en afgestuurd op Emerging Technology Design aan de Universiteit Twente. Ik heb daarbij een breed interessegebied en veel vaardigheden ontwikkeld waarbij ik creativiteit en techniek kan combineren. Ik ontwerp en bouw graag aan intelligente, innovatieve producten en services, met een focus op gebruikersinteractie. Ik vind het belangrijk om kwaliteit uit te stralen en een maatschappelijke bijdrage te leveren.

Momenteel ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging in een technische en innovatieve omgeving als Industrial Engineer, Research Engineer, Usability of HMI Engineer.

Wat ik kan

Digital Content Creation

Voor het visualiseren en onderbouwen van concepten evenals voor persoonlijke projecten. Tools die ik gebruik zijn Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, Premiere Pro, After Affects en XD; en SolidWorks.

Programmeren

Voor het maken van interactieve modellen, werkende prototypes, websites, of om projecten op andere wijze te voorzien van intelligentie. Ik heb ervaring met HTML, CSS, JavaScript, PHP, Java, C#, Matlab, Arduino en Unity.

Conceptgeneratie

Het proces waarin ideeën tot vatbare concepten worden uitgewerkt. Van brainstormsessies tot het convergeren van verschillende ideeën tot één concept na een proces van itereren, analyseren, testen en het vergaren van feedback.

Systems Engineering

Voor het verkrijgen van een systematisch en functioneel perspectief van complexe (product)systemen. Nuttig voor planning, communicatie en het bijhouden van voortgang tussen meerdere vakgebieden in engineering.

Mensgericht ontwerp

Voor het bezorgen van de ultieme gebruikerservaring. Ontwerpen vanuit de wensen van de gebruiker, het toepassen van cognitief ergonomische principes en het betrekken van de gebruiker in het ontwerpproces.

Nieuwe Technologieën

Om de industrie van nieuwe oplossingen te voorzien, is het belangrijk om kennis te hebben van de nieuwste technologieën. Ik heb ervaring met Virtual, Augmented en Mixed Reality, 3D printen, drones, computer vision en IoT (Internet of Things).

Neem contact op

* vereiste velden. Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Thimo Willems

WO-master Industrial Design Engineering
(specialisme Emerging Technology Design)

thimo.willems@gmail.com

linkedin.com/in/thimowillems

Amersfoort, Utrecht, NL

* vereiste velden. Dit formulier is beschermd door reCAPTCHA, het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Bedankt!

Uw bericht is verzonden

Oeps, er ging iets mis...

Ververs de pagina en probeer opnieuw. Of email mij direct